Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ÚJ VILÁG(A)

 

 

Mindannyian azért dolgozunk, hogy szebb Világban élhessünk. Szebb jövőben. Érezzük, hogy ami most van már nem tartható fent sokáig. Olyan, mintha minden fordítva működne. A normális totális ellentéte. Talán, így is van. Jó lenne megfordítani. Jó lenne Új Világot varázsolni. Én így képzelem el.

 

Világomban:

 

Béke van.  Egyetértés. Szabadság. Mindenféle szinten. Mit jelent ez........először is azt, hogy nyugalom él. Nincs acsarkodás, nincsenek háborúk, ellenségek. "Ember embernek miért ellensége?"  Minden virágba borul. A fák is. Igen. Azok is. Mindig süt a Nap. Kellemes idő van. Mindenki Szereti a másikat. Fel sem merül, hogy nem.

 

 

A pénz már régen nem számít. Nem azért veszünk kenyeret a boltban, hanem Szeretetért, ölelésért. "Egy kenyér ára három ölelés." Hamar meggyógyulnánk! 

 

 

A felnőttek nem nézik le a gyerekeket csak azért, mert nem tudnak valamit. Megjegyzem: a gyerekek sokkal okosabbak nálunk. Nincs osztályozás, mert mindenki egyenlő. Nincs verseny, mert senki sem akar másoknál jobb lenni, csakis Önmagánál. 

 

 

Segítjük a másikat. Ezért vagyunk itt. Ezért vagyunk ennyien. Ha mindenki összefogna, soha, semmi gond-baj nem lenne. Így lett kitalálva. Alkalmaznunk kellene eme technikát.

 

 

Az élelem, a víz, a föld, az Éter, s minden, mi természetes: ingyen van. Ingyen bőség van. Nem látjátok? Az Új Világban senki sem harácsol, nem akar magántulajdont, mert mindenkinek van bőven. Senki sem akar többet. Mértéktartók vagyunk.

 

 

Világomban Fény van. Világomban Szeretet van. Törődés. Odafigyelés. Bátorság. :) Merünk nyitni Egymás felé. Nem feltételezünk rosszat senkiről. Támogatjuk, bátorítjuk a másikat a munkájában, igyekezetében.

 

 

S ami a legfontosabb. A szellemi munka: ÉRTÉK. A szellemi gazdagság = a jóléttel. Nem az a gazdag, ki sok mulandót birtokol - úgyis csak egy darabig tudja..... -  hanem az, aki SZELLEMI KINCSEKKEL megrakodva él. "Belül legyél szépen berendezve." De jó lesz! :) Már itt van. Érzem. A kapuban...........

 

 

 

méda heart

damai-logouj.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.