Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZÜLD MEG ÖNMAGAD!

 

 

Hosszú az út az emberré válás folyamatában........  

 

Nem lettünk Emberek azzal, hogy Világra jöttünk. Ez csupán a kezdet. Hosszú az út az emberré válás folyamatában. Embernek lenni tudomány. Emberré válni feladat. Kihívás. Nap mint nap bizonyítanunk kell, hogy elég jók vagyunk: Emberként. Gondoznunk kell testünket, szellemünket, lelkünket. Fejlődnünk kell. Ez az egyetlen út, ami igaz. Aminek értelme van. 

 

Nem hiába mondjuk, Embernek lenni: művészet.  A fizikai létezés sok összetevős. Talán ezért ennyire nehéz, mert érezzük, az igazi Önvalónk nem anyagi természetű. Testünk váz, ami lekorlátoz...sok mindenben. Nem szárnyalhatunk úgy, ahogyan szeretnénk. Cipeljük magunkkal. Nem olyan gyors, mint a szellem. Sűrűbb. Idő kell neki. Ehhez pedig tűr - elem. Nekünk.

 

 

A testünk templom. Nélküle nem lennénk azok, akik vagyunk. Hogyan jelenítenénk meg a gondolatainkat fizikai tényezők nélkül? Hogyan kommunikálnánk? Hogyan éreznénk és alakítanánk az anyagot? El kell fogadni Emberi alakunkat, létünket. Hogy így és itt vagyunk. Bevallom, fárasztó. Túl sok feladattal jár. Az anyag pedig nagyon nehézkes. Döcögős. Sok energia kell az emberi létezéshez. Minden energia.

 

 

Az egész Élet energia - adás és - vétel. Energiát adunk és szívunk el másoktól. Vagy az Univerzumtól. Máshogyan nem lehetnénk...itt. Fent kell tartani magunkat. Mindent.

 

 

Ezért kell megszülnünk Önmagunkat. Mert nem születtünk meg. Nem vagyunk még igazi Emberek. Még mindig hibázunk. Még mindig nem hoztunk ki magunkból mindent. Tudás tárházai vagyunk. Rá kell jönnünk, kik is vagyunk valójában, s azt az ÉNT megteremteni, előbányászni. Azt az Ént, ami a Világ javát szolgálja. Így érdemes élni. Ha létünknek haszna van.

 

 

 

méda heart

damai-logouj.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.