Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZIMBÓLUM - REND - SZER

 

Szimbólumokat azért hoztunk létre, mert kódolni akartuk a szellemi világ nyelvét, nyelvezetét. A szimbólumok tulajdonképpen energiák, kép formában. Megtestesült darabok. A szellemvilágban más kódokkal dolgozunk. A Földön "kézzel fogható", látványosabb jelrendszer szükséges, hogy megértsük (és mások is), mi az, amit gondolati síkról hozunk. Tehát, ami a szellemben elgondolásként él, nem ugyanúgy jelenik meg itt, anyagban. Ezek a szimbólumok.

 

El kell vonatkoztatni. Meg kell tanulni másképpen gondolkodni. Egy-egy képnek, rendszernek sokkal mélyebb tartalma van, mint amennyit mutat Önnön magából. Mi tudjuk. Ismerjük. Hiszen mi hoztuk létre.

 

Ami kint van, bent van. Minden a gondolatunk leképezése. Besűrűsödve, anyagba. Szimbólumokkal teli. Egy mély, zavaros tó nem feltétlenül jelent valós tavat. Lehet, hogy a mi ingoványos, belső, nyughatatlan lelkünket mutatja, fedi.......éppen ezért a pokol és a mennyország sem egy konkrét hely, bugyor. Pokol és menny, vagy Éden:  a bennünk élő létező. Elgondolásként. Hitként. Attól függ, ki mit vél annak. Kinek mi a tanulnivalója. Azt választja magának ezekből, belül, ami számára szükséges. Ez fog TÜKÖRKÉNT fizikai síkon megjelenni. 

 

 

 

meda-eden-pokol.jpg

 

 

 

Sok függ egyéni rezgésszintünktől. Azaz, kinek mennyire kell az anyag fogságában, más néven, szenvedésben léteznie.......hiszen ez is jó valamire. Nevel. Tanít. Kihozza belőlünk a legjobbat. Mozgósítja belső erőnket, amit komforthelyzetben eszünk ágában sem lenne megtenni.

 

 

A legtöbb Ember mégis a szenvedésből tanul. A nehézségeket mi kreáljuk Önmagunknak, saját belsőnk fejlődése érdekében. Minden vizsga. Ez is. Ha megvan, tovább léphetünk, tovább élhetünk.....Rezgésszint-emeléssel könnyedebb Életet teremthetünk; először mindig belül, majd kívül. Ez lenne az Éden........ szimbolikusan......... 

 

 

 

méda heart  

damailogo.jpg                

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.