Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZILÁRD HIT AJÁNDÉKA

 

"Hiszem, hogy eredménye van a SZILÁRD HITNEK!" méda

 

A HIT: erő. A HIT: energia. A HIT: összpontosítás. Befektetés. Valamibe. Amit remélünk. Amit várunk. Amit el szeretnénk érni.

 

Nem hiába mondjuk: "a hit hegyeket mozgat". Igen. Hiszen minden energiánkat "beletesszük", s azon dolgozunk, hogy jobb legyen.  Szívünkkel-lelkünkkel. Az Emberi energia hatalmas. Végtelen. 

 

Most, a végidőben - amikor egy új korszak kezdődik - kell az összpontosítás. Figyelem. Fegyelem. S még egy kis türelem. Talán, már nem sok..... hogy új Életet kezdjünk. TABULA RASA. Tiszta Szeretet.  

 

Jó lenne már nyugodtabb Életet élni. Minden szempontból. Letenni a lantot. Úgy is. Globálisan. Mindenki fáradt. Érzem. De higgyétek el, higgyük el, NEM HIÁBA küzdünk! Nem hiába dolgozunk annyit - fáradhatatlanul. Megérkezünk. Talán, már ott is vagyunk. A kapuban. Veled. Benne. Az ÚJ ÉLETBEN.  

 

Szeretném megköszönni Mindenki munkáját!  heart Azoknak, akik Velem együtt harcolnak a jóért - a sötétség ellen. A felemelkedésért. Kemény munka. Nehéz. De látványos! :) Sokan dolgoznak a bolygó és az Emberiség megmentéséért. Szerencsére egyre többen. S ez jó! smiley Felemeli a lelkem. Ezért érdemes minden nap felkelni, s menni. Előre! smiley

 

 

Hiszem! Eredménye van a kollektív SZILÁRD HITNEK!!! heart Ha Te is szeretnél változtatni, hát, rajta! Ne csak várd! Tegyél érte! Tanulj, fejlődj, HIGGY! DOLGOZZ MAGADON! Tisztítsd, építsd magad! Belül. Majd add át másoknak is: SZERETETED, FÉNYED, IGAZ LÉNYED! :) 

 

 

Ahol megtaláltok Bennünket, s a kedves Barátok, ismerősök által létrehozott oldalakat, csoportokat!  smiley heart

 

https://www.facebook.com/DAMAI-Magazin-267245086788468/

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.