Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZERETLEK SZERETET!

 

"A Szer - etet: táplál, a Szeretet erőt ad.

 

  A Szeretet melegít, a Szeretet összetart.

 

   A Szeretet kíváncsi, a Szeretet elfogad. 

 

    A Szeretet a legerősebb POZITÍV rezonancia."

 

 

Rápolti Brigi: méda

 

 

 

19 évesen készítettem egy rövidfilmet, melynek azt a címet adtam: Hit. Az eredeti cím: Remény volt, ám időközben rájöttem, a HIT sokkal erősebb, magasztosabb. Ha csak remélünk, nem elég. A remény még nem mozgat hegyeket. A HIT: összpontosítás, akarat egy magasabb cél irányába. Ha "levesszük róla szemünket", megszűnik, vagy nem jön létre, amit szeretnénk látni a Világban. A HIT azt jelenti, soha nem kérdőjelezzük meg a cél létezését. Akkor sem, ha még nem látjuk fizikai szemünkkel. Mindig TUDJUK: VAN. 

 

"Szeretetet, mint alamizsnát, megkapod." Biztosan, Ti is éreztétek már, hogy nem szeretnek benneteket eléggé. Az is lehet, hogy soha, senkitől nem kaptatok még igazi Szeretetet. Nem is tudom, hogy az Ember képes-e arra az önzetlenségre, amit Isten tud nyújtani. Hiszen a Szeretet nagyon magas rezgésű energia. Nehéz mindig fenntartani. Mégis. Az Élet így működik. Minden Szeretetből Él. A Szeretet teremtő erő. Pozitív rezonancia. Mindent "Ő" tart össze. Különben nem lenne. Semmi.

 

 

Ezért érdemes magát a Szeretetet szeretni. Szeretetet, mint tényezőt. Létezőt. Vanságot. Csodát. Hiszen: ajándékba kaptuk a képességet: TUDUNK SZERETNI! Köszönjük meg. Hogy rendelkezünk vele. S ne csak hálát adjunk érte, hanem használjuk is. Mindig.

 

 

Szeretettel, mivel magas rezonáns, minden negatív, azaz alacsony rezgés átírható. Minden és mindenki megválható: SZERETETTEL. Tanultuk: szer = Isten (mindenben Ő), tehát ez az Ő eleme. Ami jó. Tiszta. Vele kell táplálni, töltekezni, ajándékba adni: mindenhol. 

 

 

méda  heart

damai-logouj.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.