Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZERETETTEL TEREMTETT IDŐ

 

Több cikket írtam a rezgésszint és az idő viszonyáról. Arról, hogyan változik meg időérzékelésünk, rezgésszint-emelkedés által. Amióta (1980) emelkedik a Föld pulzusszáma, gyorsabban peregnek a napok. "Felgyorsult" az idő. Vagy.......azt érezzük. Hiszen az idő nem tud telni. Legalábbis nem úgy, ahogyan mi gondoljuk. Az idő állandó. Örök. Mindig van. Akkor mi gyorsult fel? Szubjektív viszonyunk az időhőhöz? Mert ez mindenkinél más. Szerintem nincs két Ember, ki egyformán érzékelné "múlását".

 

Akik gyakorló "rezgésszint-emelők", tudják, amikor "felrezgünk", minden "gyorsabban" történik. Mondok egy példát. Én az AUM-technikát alkalmazom, évek óta. Amikor mindennap használom, sokkal kedvezőbb helyzetekbe, szituációkba kerülök. Olyankor 10 perc alatt kihozzák a megrendelt ételt. Ha nem gyakorlom, másfél óra is lehet. Miért van ez? Mert egy magasabb, minőségibb, Isteni Rendbe kerülök (az emelés által), így a világom is azzá válik. Lehet, hogy a párhuzamos dimenzióban mindkét eset megtörténik, de mivel "AUM-ozó" vagyok, a számomra "jobbik valóság" jelenik meg, fizikai síkban. Ezt teremtem magamnak. Az is biztos, hogy a "teremtés", azaz annak "sebessége", míg az elgondolásból anyag lesz, sokkal kevesebb időt igényel. Így érezzük. Elgondolunk valamit, s már itt is terem. Anikó Barátnőmmel kísérletezni is szoktunk. :) Ha nagyon sietünk, megkérjük az "Univerzumot", hogy gyorsan intézze el dolgainkat, mert nekünk mennünk kell. Mindig sikerül! :)  Parkolóhelyet is így szerzünk. Abrakadabra! Legyen hely, mire odaérünk. :) Vagy: ne álljon senki a boltban előttünk...:) Karácsonykor így vásároltam be. Sehol, senki nem állt előttem a sorban, mert nem volt sor .... :) Emeltem a rezgésszintemen, abba a valóságba, ahol három boltban kb. 15 perc alatt bevásároltam. Minek várni? :) 

 

 

Ma már "csak" 10 órának érzékelek egy napot. Néha 5-nek. S ez nem azzal függ össze, mit csinál aznap az Ember. Ez a belső állapottól függ. Bár vannak dolgok, melyekről úgy érzem, beragadtak, de ennek is tudom az okát. Értem van. Tehát. 1980 óta emelkedik a Föld pulzusszáma, ami azt eredményezi, hogy gyorsabbnak érzékeljük az időt. De ez nem baj. Sőt. "Hamarabb odaérünk." A Kánaánba...... :)

 

 

Mondhatjuk azt, hogy ami "magasabban" van, ott minden gyorsabban mozog.  Ha Boldogok vagyunk, euforikus állapotban, repül az idő. Ha nem, nagyon nehezen telik. Tehát mitől függ? A rezgésszintünktől. Attól, mennyire visszük fel? S itt soha nem arra kell gondolni, hogy a Földtől feljebb kerülünk, hanem belül, Önmagunkban. Ezt egyébként lehet érezni. Belső szárnyalás. Ilyenkor minden "simábban" megy. Nincs akadály. Sokféle technika létezik. Egészséges ételekkel, meditációs zenékkel, a természet csodáival és SZERETETTEL is meg lehet emelni ezt a szintet. Hiszen a SZERETET a legmagasabb, legerősebb, pozitív energia, frekvencia. Vele minden felülírható, megváltható. Ezért TUDUNK VELE GYÓGYÍTANI. Ha Szeretnek, s Szerethetünk: nem érzünk időt. Kilépünk belőle. IDŐTLEN SZERETET. Mivel Isten a Szeretet, s Isten nem ismer időt (sem teret, bár a kettő ugyanaz), ezért érezzük így. Belépünk az időtlenség állapotába, az Ő szférájába..........s ez jó. 

 

 

Globálisan is lehet emelni a szintet. Segíthetünk a bolygónak az átállásban. Meditációval. Embertársainknak is küldhetünk pozitív energiát, ha Szeretettel gondolunk rájuk. Az ima, imádkozás is ilyen rezgésszint-emelő "tevékenység", azért hat. Azért mondják: hegyeket mozgat. Mert nagyon erős az energiakészlete. A pozitív energia magasabb frekvencián rezeg (mozog), mint a negatív, ezért győz mindig a Fény. smiley Nem a "sötétség". A Szeretet (Isten) áll legmagasabban. Ha valamibe energiát teszünk, fektetünk: ÉLETRE kel. SZERETETTEL lehet teremteni, mert a Teremtés maga a Szeretet. heart Az energia pedig nem más, mint (a) Figyelem. A Szeretet is figyelem. Ha SZERETEK valakit, figyelek rá. Ezzel küldök / adok számára pozitív energiát. Jóságot. Szépet. A Figyelem: idő....... Időt adok Neked, hogy belépj az időtlenségbe...........

 

 

méda: rápolti brigi   heart

Azóta komolyabban: 

https://www.youtube.com/channel/UCiyv9p2F7pd1qpBQwLV9kIA/videos

 

 

 

Méda: SZUBJEKTÍV IDŐ: https://damai.eoldal.hu/cikkek/meda-gondolatai/meda--szubjektiv-ido.html

 

 

MÉDA: IDŐ. PONT. 

https://damai.eoldal.hu/cikkek/meda-gondolatai/meda--ido.-pont..html

 

 

MÉDA: TÉR-IDŐ

 https://damai.eoldal.hu/cikkek/meda-gondolatai/meda--ter-ido.html

 

 

MÉDA: IDŐ, MINT TAN(ANYAG) 

https://damai.eoldal.hu/cikkek/meda-gondolatai/meda--ido--mint-tan-anyag-.html

 

 

 

MÉDA: A FÖLDÖN ELTÖLTÖTT IDŐ 

https://damai.eoldal.hu/cikkek/meda-gondolatai/meda--a-foldon-eltoltott-ido.html

 

 

 

 

MÉDA: ISTENNEL (SZER) ETETLEK 

https://damai.eoldal.hu/cikkek/meda-gondolatai/meda--istennel--szer--etetlek.html

 

 

 

 

MÉDA: AZ IDŐ TÉR 

https://damai.eoldal.hu/cikkek/meda-gondolatai/meda--az-ido-ter.html

 

 

 

 

MÉDA: EGYETLEN VÁLASZ 

https://damai.eoldal.hu/cikkek/meda-gondolatai/meda--egyetlen-valasz.html

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.