Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZERETET(TÖMEG)TERMELŐK

2015.12.03

 

Manapság tömegtermelés van. Mindenből. Csak egyből nem. A Szeretetből. Milliószámra gyártják a tárgyakat, felesleges eszközöket. "Minek ennyi autó, telefon, plazma tv, ruha?" Nincs is ennyi Ember! Az élelmet a szemetesekbe, megsemmisítőkbe dobálják, amikor milliók éheznek. Pazarlás van. A Szeretetet miért nem "pazaroljuk"? Miért nem adunk belőle többet, s többet? Nem árad túl.......Csordultig tele a hűtőnk (már akinek), s a SZÍVÜNK? Ha az is tele volna, nem lennének olyan fáradtak és kedvtelenek az Emberek. Szeretet-éhség van. Pedig a Szeretethez nem kellenek gyárak. Sem munkások. Sem bér, sem juttatás. Egy dolog kell. MI! Mi......... 

 

 

 

A SZERETET az egyetlen, mi megtérül. Ami örök. Ami sosem múlik. El. Mindig VAN. A legjobb energiaforrás. A legmagasabb rezonancia. Vele minden negatív felülírható. A tárgyak nem tartanak örökké. Nekünk, Embereknek, mindenünk megvan ahhoz, hogy SZERETETET adjunk, s fogadjunk. Így lettünk teremtve. Ez a feladatunk. Sokan keresik az Élet értelmét. Ez az! Ez az Élet értelme. Folytatni Isten művét. 

 

 

 

meda-szeretadas-kepessege.jpg

 

 

 

 

Energia vagyunk. Rezonancia. A rezgésszintünk emelhető. Pozitív dolgokkal, hittel, imával. A bolygó pulzusszáma is nő. Fordul a JÓ felé. Segítsük! Azzal nem segítjük, ha háborúzunk. Azzal sem, ha gonoszkodunk. Azzal minden lefelé megy. Lefelé húz. Legalább azoknak az Embereknek ne akadályozzák, ne rombolják a munkáját, akik azért küzdenek, hogy minden JÓ legyen. Nagyon nehéz kiegyenlíteni mindig a negatív energiát. Én mondom. Ha minden pozitív energia összeadódna.......el tudjátok képzelni, milyen gyönyörű Paradicsomi állapot lehetne újra? Itt, a Földön. Ez a cél.

 

 

meda-az-elet-szeretetszolgalat.jpg

 

 

 

Mindenkit próbálnak beterelni a gyárakba. Elveszik a megélhetési lehetőséget, hogy rákényszerüljünk, eszközöket gyártsunk. Gyártsuk a sok haszontalan, mulandó anyagot. Minek? Hozzunk létre SZERETETgyárakat. Persze, képletesen. Mi vagyunk a Termelők. Mi tudunk belőle sokat és jó minőségűt létrehozni! Ezért vagyunk. Ezért Élünk. A legtöbb és legjobb energia, ami belőlünk adható: a SZERETET. Ehhez azonban összefogás kell. Az ima ereje is akkor nő, ha sokan művelik egyszerre. Csak így lehet. EGYÜTT.  

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.