Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZEJETLEK!

 

 

"Szejetlek!" Mondta egy kislány az Apukájának. Én is! - válaszolt az Apuka. smiley 

 

Reggel erre ébredtem. Az ablakom alatt sétáltak el. A kislány még alig tudott beszélni. Szerintem csak néhány szót ismerhetett. De a legfontosabbat már tudta. SZEJETLEK! Igaz, Ő még csak így tudta kimondani. De KIMONDTA! 

 

 

Mi, felnőttek már egyre kevesebbet mondjuk. Egymásnak és magunknak......(sem) Miért? Félünk? Igen, azt hiszem, félünk. Félünk kimondani.......félünk kimutatni az érzéseinket. S bevallani is!  

 

 

 

Pedig ezeknek a szavaknak TEREMTŐ EREJÜK VAN. GYÓGYÍTANAK. A Ho'oponopono-technika is erre épül. De talán nem is kell sem tudományosan, sem spirituálisan megmagyarázni, mert mindenki ÉRZI. ÉREZZÜK, hogy ez JÓ! Érezzük, hogy a SZERETET épít, s felemel! heart

 

 

szeretlek-nepmese.jpg

 

 

A gyerekekben nincsenek gátlások. Ők még tiszták. S szerintem nem várnak viszonzást. Ez a kislány önzetlenül mondta azt, amit mondott. SZEJETLEK! Így. Egyszerűen. Nagyszerűen. Tiszta szívből. Az Apukájának. Pedig "csak" sétáltak. Azaz, Ő totyogott. smiley S mégis jött belőle a SZÓ. Ösztönösen. 

 

 

Mi lenne, ha mi sem nyomnánk el ezeket a ki nem mondott érzéseket? Mi lenne, ha többet mondanánk EGYMÁSNAK:  SZERETLEK! smileyMindenféle helyen és szituációban. A boltban, a parkban, az étteremben, az iskolákban, az óvodákban, a munkahelyeken, Otthon. MINDENHOL! smiley 

 

Megszépülne a Világ! Nem ezt szeretnénk? smiley

 

 

SZEJETLEK! heart smiley

 

 

méda heart

damai-logouj.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.