Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ÖSSZEFOGÁS

2015.07.02

 

 

 

Biztosan hallottatok arról, hogy most élünk a legnehezebb, egyben legkiváltságosabb korszakban. Akik emlékeznek még a '70-es, '80-as (vagy korábbi) évekre, azt is érezhetik, hogy teljesen megváltozott a morál, az értékrend, a társadalmi beidegződés. Sokkal gyorsabb és idegenebb a Világ......... de!

 

 

Most van a legnagyobb esélyünk arra, hogy fejlődjünk. Hogy elsajátítsuk mindazt, amiért jöttünk. Tudom, hogy nagyon nehéz. Mindenki nagyon fáradt, csüggedt. De ki kell tartanunk! Emelkedik a bolygónk pulzusszáma, ami azt jelenti, hogy fordulunk a pozitív irányba. Ehhez azonban rengeteg energia kell. Akik érzékenyebbek, érezhetik a változást. Ilyenkor sokkal fáradtabbak, enerváltabbak vagyunk, talán azért, mert a személyes energiánkkal segítjük a folyamatot. Nagyon szép, nemes cselekedet. Mert mi is (azaz mi!) hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elérjük azt a paradicsomi állapotot, melyre oly' régóta vágyunk. Tenni kell érte!      

 

 

Sok a fénymunkás. Rengetegen vagyunk a Földön, akik segíthetik ezt a munkát! Segítsük egymást azzal, hogy erőt és biztatást adunk a másik számára! Küldjünk egymásnak Fényt és energiát. A Damai (békés) Magazint is ezért hoztam létre. Hiszem, hogy haszna van, hogy együtt többet tudunk tenni a jóért, a szépért, az igazért!

 

 

Amit még nagyon fontosnak tartok, az a PÁRBESZÉD! Igen, kell beszélnünk egymással. Muszáj találkozni! Muszáj egymásnak segíteni! Muszáj a hasonszőrű Embereknek összefogni! Ez a korszak ezt is segíti. Egymás felé tereli a duálokat.

 

 

Ajándék - Csoda, ha az Ember olyanokkal találkozik, akik ugyanígy gondolkodnak, ahogyan Ő. Az ikerlelkek, rokonlelkek feladata is pontosan ez! Azért egyformák, azért hasonlóak.....mert EGY ügyért kell tenniük, cselekedniük.........szívből, szeretetből!  

 

 

Szeretném, ha eloszlana a köd......Mindenhol. Merni kell nyitni! Sokkal gazdagabbak leszünk, ha több mindent engedünk: MAG-unkba. 

 

 

S merni kell összefogni.

 

EGY-séget szolgálni.

 

Merni kell EGGYÉ válni! 

 

 

 

médaheart

Íródott 2015. július 2-án...............     

damailogo.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.