Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ÖRÜLÖK MAGAMNAK

2015.08.06

 

 

"Mindenkire szükség van!" 

 

Ma azt meséltem az egyik legjobb Barátomnak, hogy szerintem a legcsodálatosabb dolog, amikor az Ember találkozik Önmagával. Amikor rájön: ki is valójában. Amikor már nem áltatja magát olyan dolgokkal, ami nem Ő. 35 év kellett hozzá. Nekem. Hogy elérjek. Ide. Hogy tudjam, mit akarok. S hogy ne hagyjam, hogy rám erőltessenek hozzám nem illő tulajdonságokat, eszméket. Persze, tudom, a társadalmi elvárások.......na de kérem, nem mindenkinek ugyanaz a dolga. smiley Minden Embernek más-más Életfeladata van.  A cél azonos, de más utakon, más tapasztalatokkal érjük el, eltérő tempóban. Nem a gyorsaság a lényeg. 

 

 

Hogy Önmagunk vagyunk, nem azt jelenti, hogy egyedül létezünk. Ellenkezőleg. Azok vagyunk, akik valójában. Az Önvalónk, az igazi Énünk szerint élünk. Csodás Társ a saját benső Magunk. Érdemes ismerkedni vele. Kutatni, keresni! Sok meglepetést rejt. Igazi Kincseket. Örök tudást. Én örülök magamnak.....és Te? Szereted magad? Ismered azt a csodás lényt, aki benned él? Aki TE vagy! TE! TE! TE! smiley  Fejleszd ki magad Önmagadban. S örülj! Örülj, hogy vagy! Mert Neked is célod és értelmed van. Nem hiába vagy itt! SZÜKSÉG VAN RÁD! smiley Mindenkire. Mindenki tehet jót. Egy NAGY CSALÁD VAGYUNK. Összetartozunk. Egy energiát képviselünk. Egymástól tanulunk. Egymást motiváljuk. Segítjük.

 

A legfontosabb, hogy a rendeltetésünk szerint éljünk. Azt valósítsuk meg, s úgy, amiért (ahogyan) jöttünk. A legjobb, legtermészetesebb módon. 

 

 

 

 

meda-mindenki-szeretheto.jpg 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.