Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: NEM NÉLKÜL(I) IGEN

2015. 04. 21.

 

A léleknek nincs neme. Csupán a testnek van. Amikor köztes állapotban vagyunk (lélekként, test nélkül), nem számít, nem fontos, kinek milyen a neme, a származása, vagy a társadalmi elhelyezkedése. Egy dolog számít: a SZERETET, az ÖSSZETARTOZÁS, a LÉLEKROKONSÁG, CSALÁD.

 

Amikor "csak" lelkek vagyunk, egymás energetikáját ismerjük fel. Emlékszünk rá. Emlékszünk arra, mennyire szeretjük a másikat. Hozzánk tartozik.

 

Vallom, hogy a SZERETETNEK nincs neme. Sem kora. Sem külseje. Nincsenek elvárásai. Ezek a jegyek egyáltalán nem számítanak. Mindannyian LELKEK vagyunk. A szeretet szemén nincs szűrő. A szeretet nem külső alapján válogat. Meg kell tanulni: ISTEN SZEMÉVEL látni a Világot, s benne az Embert. Isten úgy szeret bennünket, ahogyan vagyunk. Amilyenek vagyunk. Nem tesz különbséget.

 

 

A kor, a kinézet, a "ruha", a "köpönyeg" kizárólag azért fontos, hogy teljesíthessük itteni, fizikai feladatunkat. Ezeket a tulajdonságokat is mindenki maga választja, mielőtt "leszületik" a Földre. Ezek a jegyek azért kellenek, mert általuk szeretnénk elérni egy nemesebb célt a fejlődésünk útján. 

 

 

A létezés nem öncélú, a tehetség sem az. Azért kaptuk, hogy szolgáljunk. Minden nehézséget azért választunk Önmagunknak, hogy felfedjük az igazi valónkat, mozgósítsuk a benső erőnket, a tartalékainkat. Ha nem lennének az általunk teremtett (!) nehéz feladatok, soha nem tudnánk meg, mire vagyunk képesek.  

 

 

Tehát: minden külső és belső jegy, amelyeket a fizikai világban hordozunk, azért kellenek, hogy fejlődjünk általuk. Mindenkinek van megoldandó feladata. 

 

 

A rokonlelkek, ikerlelkek létezése is nagyon fontos, hiszen minden embernek van "másik fele". Ikerlelkünk csak EGY van. Rokonlelkünk sok lehet. Az ikerlelkek EGY LÉLEKKÉNT éltek, mielőtt "kettéosztódva", két külön testbe "költöztek". Ez az eredetileg EGY LÉLEK azért él két különböző testben, hogy ismét közös feladatot teljesítsenek itt és most. Általában hasonló életúttal, foglalkozással vannak jelen. A lényeg: egymás megtalálása, egymás felemelése, megismerése, segítése, hogy később magasabb cél érdekében munkálkodjunk. Nem öncélú tevékenység. A Világ jobbítása a cél. Az ikerlelkek, a rokonlelkek lehetnek gyógyítók, tudósok, művészek, akik nemes ügyekért, az emberiségért "harcolnak". A lényeg: mindig Önmagunk és mások megsegítése, pozitív energia áramoltatása egy boldogabb és nyugalmasabb Világért. Szép feladat. Szép küldetés.

 

 

A lényeg, hogy mindig a LÉLEK A LÉNYEG. 

 

Nem a test, nem a váz, nem a körítés.

 

Nem számít sem kor, sem alak.

 

A SZERETET NEM válogat.

 

Nem az Ő műfaja. 

 

 

SZER (ISTEN) - ETETTEL

 

 

méda rb. 

 

                                             

MÉDA ELŐADÁSAI: 

https://www.youtube.com/channel/UCiyv9p2F7pd1qpBQwLV9kIA/videos

      

 

meda-lelkek-ismerik-fel.jpg

 

 

 

 

 

meda-belso-tukor.jpg

 

 

 

 

meda-nincs-szegeny--gazdag.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.