Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: MUTATKOZZ BE ÖNMAGADNAK!

 

Nem ismered magad! Ebben biztos vagyok.......Sem a múltadról, sem a jövődről: nem tudsz semmit. Foszlányokat. Esetleg. Érzéseket. Deja vu-t. Nem tudod, honnan jöttél. Azt sem, hová tartasz. Nem emlékszel arra a szerződésre, amit megírtál. Magadnak. Amiért itt vagy. 

 

Ki(k) voltál korábbi Életeidben? S ki lehetsz: még?

 

Nem ismerjük magunkat. Nem tudjuk, hogyan gyakoroljunk Önuralmat, türelmet. Nem ismerjük a határainkat, tűrőképességünket, azt sem, mit miért cselekszünk úgy, ahogyan. Próbálgatjuk: magunkat. Mások által. Interakció.....

 

Van Bennünk valaki. MAG. Ősi szellem. Aki messziről jött. Mit tud: Ő? Ki volt: Ő? Milyen utakon járt? Honnan érkezett? Mit tett, vagy mit nem tett meg?

 

Voltunk már nők és férfiak. Anyák, Apák, Testvérek. Urak és szolgák. Gazdagok, szegények. Sok országban éltünk. Talán, mindenütt. Talán.....nem csak ezen a bolygón.

 

Ezért mondom. Nem tudom: ki vagyok! Nem tudod: ki vagy! :) Nem tudod, miért szereted azt, amit most szeretsz. S NEM TUDOD, MIÉRT SZERETED AZT, AKIT MOST SZERETSZ!

 

Nem ismered magad. Én sem.

 

Ki az Önvalód? Ki az igazi Éned? Hogy hívják? Mi a feladata? Bemutatkoztál már neki? :)

 

Ha nem, tedd meg! Fordulj meg! Állj végre szembe: ÖNMAGADDAL! Nyújts neki kezet. Üdvözöld! Üdvözülj!

 

Nem lesz könnyű. Hosszú út. Nehéz feladat. De megéri. Mert fontos!

 

Fontos tudni, KI ÉL BENNED! Kivel élsz nap, mint nap? Kit táplálsz? Kit öltöztetsz? Kinek akarsz örömöt okozni? Kiért könnyezel úgy, ha bántanak? S miért? Miért teszed? Miért akarsz ÉLNI? Életben maradni.......

 

Ki beszél Benned? A gondolataid a sajátjaid? Vagy más nótáját fújod? Hány és hány Ember, szellem lakozik a testedben? S Te hányban élsz még?

 

Nem tudjuk: mit tudunk. De tudjuk, mit nem. A tudásunk tizedét sem használjunk. Nem ástuk elő magunkból. Nem kapartunk érte. Csak elhisszük. Amit mondanak. Mások.

 

De az ÖNVALÓNK! Az igazi Belső Magunk! Ő hol van? Őt miért nem kérdezzük? Őt miért nem akarjuk megismerni? Ő érte miért nem kutatunk?

 

Pedig.....bennünk van. Nem kell messzire menni. Mégis megkerüljük érte a fél Világot. Csak befelé kellene elindulni. Befelé kéne NÉZNI! Nem jobbra, s nem is balra.

 

Önvaló. 

 

Ki vagy Te?

 

Mit tudsz?

 

Még.........

 

méda heart 

damai-logouj.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.