Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: MI! CSODÁK! VAGYUNK!!

 

Neked mondta már valaki: Kincs vagy! Érték, drágakő! Megbecsülik a munkádat szavakkal, tettekkel, elismeréssel? Hallottad már: milyen értékes Ember vagy, csak azért, mert vagy?! Megköszönte már valaki Létedet? Ki járt olyan iskolába, ahol a gyerekek egyediségét, s nem a különbözőségeket nézték? 

 

 

Szerintem most sokan azt mondjátok: "egyiket sem kaptam meg soha, senkitől!" S vajon TE, mondtad-e már valaha eme szép szavakat bárkinek? Sajnos, még mindig úgy élünk, hogy az Emberek azt nézik, keresik(!) egymásban, mi az, amiben hiányt szenvednek, miben hibáznak, mi az, amit nem csinálnak "jól" (persze, ez is szubjektív, ki mit ítél annak), s nem azt, milyen nagyszerű és megismételhetetlen Lények vagyunk.

 

 

Ha eddig még nem mondta Neked senki, akkor mondom: Csodálatos Ember vagy! Egyedi, megismételhetetlen. Örülj a Létezésednek, Szeresd Magad, mert nem hiába vagy itt. Fontos a munkád! Fontos, amit teszel. Nélküled nem lenne (ilyen) (a) Világ. Mindenki tehet Jót. Mindenki képes rá. Jó, hogy ilyen sokan vagyunk, mert így színes és kerek minden. smiley

 

 

 

Arra emlékszem, hogy a gimnázium, ahová jártam, "sikerorientált" volt. Mindig azt nézték, mi az, amit nem tudunk, s nem azt, mit igen............elvették az Életkedvet a diákoktól. Persze, kiderült, hogy a "tanárok" többsége frusztrált, s ők így töltötték ki "mérgüket", "fájdalmaikat", beteges gondolataikat. A munkahelyeken hasonló a helyzet. Ha megfigyelitek, mindig azok szeretnének dirigálni, hatalmat gyakorolni, akik még soha "annyit" és "úgy" nem tettek le az asztalra, mint Ti. Így próbálják leplezni.... szeretetéhségüket. Hmm..........

 

 

 

Mi Csodák vagyunk! Mert a Létezés maga CSODA. Mindenki nagyszerű, aki él. Nem könnyű feladat az Élet nevű műfaj.........Mindennek megfelelni, mindig teljesíteni. Test, lélek, szellem, anyag-transzcendencia. S mindezt harmóniában "csinálni". Csoda. heart  Én mindenkit biztatnék arra, hogy a JÓT lássa a másikban, s Önmagában. Ne keressünk hibát. Felesleges. Elárulom, mindenkinek van. Valami, amiben nem "tökéletes". Na de, ezért vagyunk Emberbőrben. Különben már szellemi létben léteznénk. :) Azt viszont ki kell érdemelni. Tanulni, fejlődni jöttünk ide. Pont ezért. Az anyag, mint olyan, eleve nem feltételez tökéletességet, mert az anyag mulandó. Ezért így, ebben a helyzetben kell megtalálni a TÖKÉLYT. Mert ez az. Minden az. Az Élet nevű szabadegyetem diákjai vagyunk, mindannyian. Nem a pénzed érték. Nem a tárgyaid. Nem a külsőségek. Nem az, amit felhalmoztál. A KINCS TE MAGAD VAGY. Az a csodálatos MAG, amit hordozol: belül. Így Szeret bennünket az Élet! Így jó. 

 

 

Köszönöm, hogy VAGY! heart  

 

 

méda heart

 

ember-az-ertek.jpg