Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: LÉTFONTOSSÁG

 

Amikor Isten megteremtette a Világot, fontos volt. Fontos volt számára a Teremtés és az Ember. Fontos, mert Szereti Őket, minket. Fontos, mert Ő hozta létre. Mindannyiunknak fontos valami. Valaki. Szerintem nincs olyan Lény a Földön, aki ne szeretné érezni: FONTOS. Fontos azért, amit tesz. Fontos azért, amit ad. Fontos, mert van. Vajon ki tud igazán örülni a létezésünknek?

 

A fontosság figyelem. Ha figyelek a másikra. Nem csak a kimondott szavakra. Arra is, amit mélyen belül őriz. Nem csak ismerni, TUDNI is kell egymást. Tudni viszont csak akkor tudjuk, ha szeretjük, ha (meg)értjük. Ez az odafigyelés. Odafordulás. Amikor Szívemmel-Lelkemmel Őt követem. Isten is ezt teszi. Mindennap. Ismeri ki nem mondott vágyainkat.

 

A létezés fontos. Oka van jelenlétünknek. Minden, ami él és mozog: szeretettel lett teremtve. A létezés: SZERETETBŐL JÖTT LÉTRE. Odafigyeléssel. Mestermű! A mesterműt ez különbözteti meg a mulandótól. 

 

Mi mindannyian mesterművek vagyunk. Isten mindent és mindenkit SZERETETTEL teremtett. A mi dolgunk, hogy folytassuk ezt a munkát, (az) alkotást. Mi is Szeretettel, Szeretetből hozzunk létre: mindent. Ennek van igazi értelme. Ez az, amiért itt vagyunk. Létfontosság.

 

méda rb. 

 

 

Az írások a http://www.meda.eoldal.hu/ oldalon folytatódnak. 

 

Előadások: https://www.youtube.com/channel/UCiyv9p2F7pd1qpBQwLV9kIA/videos

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.