Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: LÉLEKTESTVÉREK

 

Ma egészen különleges dologra jöttem rá.......írtam, hogy semmi sincs kívül. Minden bennünk történik, zajlik. A bent nem a testünket jelenti, hanem a szellemünket, vagy az energiatestünket, ami messzire hat. Képes kitágulni, amibe sok minden belefér. Városok, országok, Univerzumok. Így, ami szembejön Velünk, mi vagyunk. Mindent mi "teszük magunk elé" (az energiánkkal): TÜKÖRKÉNT. Hogy meglássuk: hol tartunk, gondolati, érzelmi szinten. Leellenőrizzük: hogyan gondolkodunk Önmagunk felől.  

 

 

 

meda-szembejon-veled-te-vagy.jpg

 

 

 

Amire ma rájöttem....bár lehet, hogy nem új dolog...... smiley az az, hogy több alakban is  létezhetünk. Hiszen az energia, ami Bennünk van, ami "Én vagyok", képes máshogyan, sokféleképpen megnyilvánulni. Minden a mi személyes energiánkból van. Arra gondolok, hogy egy energiaminőség több testben is létezhet. Azaz több Ember is lehetek egyszerre. Vannak az ikerlelkek. Ők egy minőség. Abszolút ikrek, azonos "összetétellel" (ebből mindenkinek csak Egy van). Aztán a duálok, akik szintén hasonlítanak, de nem 100%-osan (több lehet). Rokonlelkek, akik között szintén van hasonlóság, de itt már kisebb, kevesebb, s szintén több van......és amiért vonzódunk valakihez, azért van, mert tulajdonképpen Önmagunkhoz vonzódunk. Ezt persze nem szó szerint kell érteni, de akár érthetjük úgy is. smiley Azért kötődünk valakihez, mert benne is azonos, vagy hasonló összetétel van, mint Bennünk. Ez húz oda. Ez az érzés. Ha valakit elutasítunk, akkor magunkat utasítjuk el. Azt, amit magunkban nem szeretnénk látni. A "hasonló a hasonlót vonzza" - elv így nyer értelmet. Ez a szer-elem. Szerelem, ami elvezet a hasonszőrű Ember felé. Aki tulajdonképpen Én vagyok. Ő (is) Én vagyok......    

 

 

Van egy példám. Képzeljük el a létező(t) energiahalmazt egy nagy tésztának, amiből például szilvás gombócokat szeretnénk készíteni. Összeállítjuk a tésztát (energiát), majd sok kis gombócot készítünk belőle. Lesznek kisebb-nagyobb gombócok; lesznek, amik kevésbé, s olyanok is, amelyek nagyon is hasonlítanak egymásra. Beletesszük őket főzni a vízbe, például....:) Ők ott főnek-főnek, majd, ha kész, kivesszük. Mindegyik kicsi gombóc ugyanabból a nagy tésztagombócból származik. Az anyaguk, eredetük, összetételük ugyanaz, csak már külön vannak. Mindegyikük ugyanazokból a hozzávalókból készült. Valahogy így képzelem el az Emberi minőséget is. Persze, ez egy nagyon egyszerű példa. Mindannyian ugyanabból az energiából származunk / származhatunk, mégis külön testekben élünk. Vannak, akik jobban kötődnek egymáshoz, s vannak, akik egyáltalán nem. A gombócok között is vannak, akik "összetapadnak", s vannak, akik soha. :) Ez a rendezői elv. Egyetemes. :) Azoknak kell együtt lenniük, akiknek együtt kell lenniük. :) Ilyen egyszerű. A hangvilla is azzal a hanggal fog kapcsolatba lépni, rezonálni, amit megütünk rajta, amit kibocsájt...... azt vonzza be, ami vele azonos. Amivel feladata van.   

 

 

 

meda-tobb-alak.jpg

 

 

 

Így sok mindenre mondhatjuk: ÉN. Tulajdonképpen, az egész Életünk: az ÉN. Igen, ezek vagyunk mi. S benne minden helyszín, minden érzés, minden Ember és kapcsolat. 

 

 

 

méda heart 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.