Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: IMA AZ EGÉSZ ÉLET

 

Ha jól belegondolunk, egész Életünkben "csak" imádkozunk. Imádkozunk, hogy sikerüljenek a dolgaink, imádkozunk a Szeretteink és Önmagunk Egészségéért, Életéért, a Világért, a Békéért. Mindig kérünk. Valamit. Az Istentől. S közben elhisszük. Hogy nekünk adja.

 

 

Olyanok vagyunk, mint a gyermekek. Mindannyian. Egy egyetemes, felnőtt "Szülőtől" várjuk, hogy segítsen. Mindenben. S közben félünk. Vacogunk. Mert a földi létezés ijesztő. Bele kell "bújnunk" az anyagba, s minden áldott nap helytállnunk. Nem könnyű. Sokan nem is bírják. Valamiért mégis csak vállaljuk. A küldetést. Valamiért mégis csak jövünk - újra és újra, hogy megtudjuk, miért jövünk...........

 

 

 

Az ima rezgés. Pozitív energia. Jót adhatunk vele másoknak, magunknak. Gyógyíthatunk. Ha összeadódik ez az erő, még több Embernek segíthetünk. Még több Embert válthatunk meg. Ezért sem mindegy, hogyan és miért imádkozunk. Az imáinkért is felelősséget kell vállalnunk. Nem csak a tetteinkért. 

 

 

 

Minden nap megtehetjük, hogy az egész Világért, s benne minden Emberért, imádkozunk. Hogy kérünk. Hiszünk. Kérhetjük, hogy legyenek egészségesek, Boldogok, legyen tető a fejük felett, étel az asztalon, víz a patakban. S, hogy Szeressék Egymást. Végre. Mindenki.  

 

 

Csoda. Csoda történne. Ha így lenne. Bízom benne. 

 

 

 

méda rb. heart

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.