Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: IDŐ. PONT.

2015.12.21

 

Mikor az Ember elér egy bizonyos kort, rezgésszintet, tudati állapotot, mindent másként lát. Inkább úgy mondom: megért. Szó szerint. Megér bizonyos dolgokra. S mivel megértünk rá, meg is értjük. Megértjük, miért "most", s miért nem korábban.  

 

Az én legnagyobb tanulnivalóm ebben a leszületésemben: az Idő. "Az idő nagy Úr." S a Türelem. A várakozás. A jó várakozás. Mert lehet jól várakozni, vagy frusztráltan. Idegesen, vagy könnyedén. Rajtunk múlik. A várakozás mindenképpen összefügg a HITTEL. Hogy olyan dolgokban higgyünk (.....és soha ne kérdőjelezzük meg létezését), amit fizikai szemmel még nem látunk magunk előtt. Csak a lelkivel... :) Amikor gyerek voltam, Anyukám mindig készített nekem adventi naptárt, s minden egyes kis ablak mögé Ő rejtette el ajándékait. Persze, nem bírtam ki, hogy napról-napra, egyenként nyissam ki azokat. A karácsonyi ajándékaimat is mindig kikutattam. :) S nem emlékszem olyan évre, amikor ne "öregítettem" volna magam. Mindig egy évvel többet mondtam, mint ahány éves voltam, vagyok. :) Májusban születtem, de már novemberben "idősebb" voltam egy évvel. Megelőztem a korom......? 

 

 

Valóban meg lehet előzni a kort és az időt? Hiszen hiába mondtam magam 18-nak, amikor még csak 17 voltam........anyagban. Lelkileg, lehet, hogy 100 éves......de akkor is. :)  Az anyagot nem lehet sürgetni. Sajnos. Vagy igen? :) Hiába vannak dolgok, amiket az Ember MÁR szeretne, ha MÉG nincs. Itt. Valamiért. S ha jobban belegondolunk azért nincs, mert még nem akarjuk igazán. Nem akarjuk? Nincs itt az ideje. Mert higgyétek el, ahogyan "kiadjuk a parancsot" (bár ez csúnya szó), megjelenik. Ezerszer kipróbáltam már.....s utólag mindig rájöttem, jó így. Az idő láthatóvá teszi a vágyat. De... mi az, ami miatt még mindig nem érett meg az idő? Vagy nem is az idő Érik, hanem Mi? Nekünk kell megérni az IDŐRE? A LÉLEKNEK? A léleknek van szüksége a várakozásra......? Hiszen a szellem nem szenved. A test pedig önmagában nem tud. Miért akarunk mindig sietni? .......... Miért akarunk mindig OTT lenni, s nem itt? 

 

 

Egy bizonyos kor után az Ember lerakja a pontot. Az időpontot. Mindenben. Mert érzi. Ez a jó. Amíg nem emlékszik PONTOSAN, addig kutat. S bizony össze is keveri a dolgokat. Embereket. De belül mindig érzi. "Nem ez az. Nem ez az Igazi. Húsz éve." Ezért kell mindig a belső Énünkre, arra a Belső Hangra hallgatni. Mert nem csal. Érzi. Mi a jó. SÚG!! smiley 

 

 

 

Szóval, nem tudunk "sietni", hiába kapkodunk. Nem tudjuk előrébb hozni a dolgokat. Az időt. Anyagban nem. Csak szellemileg. Szellemben. Ott éveket, évtizedeket is "előre" tudunk ugrani. S megnézni, belenézni. Az akkori, abbéli helyzetekbe. Ezért olyan ismerős! Hiszen benne van. Benne van a Létezés(ünk)ben. De. Vajon. Ami szellemben (elképzelésben) már létezik, s anyagban még nem, az tulajdonképpen (hol) van? Melyik dimenzióban? Mennyire más, amit elképzelünk, mint az, ami meg is valósul - anyagban? Mindig ugyanolyan? Mindig megvalósul? Ezért kell pontosan tervezni. Tudni. Mit akar az Ember. S várni. Amíg megérik.

 

 

 

Órákat tudnék beszélni és kérdezni smiley az idő és anyag viszonyáról. Érdekes "megfejteni való". Azt mondják, ahogyan emelkedik a bolygó pulzusszáma (rezgése), s "fordulunk" a pozitív energiák felé, felgyorsul a teremtési folyamat. Azaz, sokkal hamarabb sűrűsödik minden anyagba, mint eddig. Ezt én is érzem. Van, amit kigondolok, s két másodperc múlva itt van. Bár nem minden....... sajnos........ :) De erre írtam, nem mindegy, mit szeretnénk. S, hogy arra valóban megérettünk-e már......? Az is eszembe jutott, hogy nem csak magunkat, hanem másokat is TÜRELEMRE tanítunk azáltal, hogy valamilyen KÖZÖS dolgot még nem jelenítünk meg anyagban. Mindenkinek IGENT kell mondania. Mindenkinek "rá kell bólintania", hogy létrejöjjön az a bizonyos vágy.......... Nem elég, ha én akarom. "A szerződésnek két oldala van."  Teremtő ige(n).

 

 

méda heart

  

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.