Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ÉRTED

 

Az Ember elsősorban LÉLEK, nem test. A test egy ideiglenes ruha, jelmez, amit magunkra öltünk fizikai megnyilvánuláskor (itt, a Földön), amit aztán minden leszületéskor cserélünk. Hét életenként (leszületésenként) nemet váltunk. Így mindenki volt már nő és férfi - nem is egyszer. A léleknek nincs neme. Ha valakit szeretünk, mindegy, hogy milyen testbe bújt! Nem igaz? :) 

 

 

A lelkek emlékeznek egymásra, nem a testek. Nem is emlékezhetnek, hiszen mindig más-más fizikai formát öntünk, tehát nincs két egyforma "ruha", soha nem is volt. Azért senki sem lesz """más""", mert végignézett egy-egy felvonulást. Ezeknek a megmozdulásoknak nem a reklám a célja, ellenkezőleg: TÜKRÖT tart, amely pontosan azt mutatja meg, kiben mi van mélyen elásva. Felszínre hozzák azt, amit elnyomunk magunkban. Akik felvonulnak ebben segítenek.

 

 

Segítenek Neked, nekünk, mindenkinek: Önmagunk elfogadásában, a tudatnyitásban (hiszen ők már elfogadták magukat), így elsősorban ez azoknak szól, akik elutasítják a "másságot". Másság? Hisz minden Ember más, mégis Egy! :)  Mindannyian ugyanonnan származunk, ugyanoda térünk vissza, ahol ""csak""" energiák vagyunk - nem nélkül.

 

 

 

Mindenkiben van női és férfi princípium, jin és jang, erősebb, gyengébb megnyilvánulás, feminin - maszkulin oldal. A homoszexualitás nem betegség, nem is genetikai "elferdülés", hanem vállalt feladat. Azért, hogy jobb legyen azoknak, akik ebben a Tükörben felismerik Önmagukat, s képesek nyitni, szabadon élni, gondolkodni.

 

 

A legnagyobb boldogság ez.

A nyitottság gazdaggá tesz. :)

 

méda heart

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.