Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: EM(LÉLEK)SZEM

 

A szem, amire emlékszünk. A szem állandó. A szem a lélek része. Az egyetlen. Amikor nincs rajtunk "ruha", amikor test nélkül létezünk, a szemünk az, ami "személyt" ad nekünk. Amiről felismerjük a másik lelket. Emlék szem. Az energiának van szeme. A lélek energia. Ezért mondjuk: a szem a lélek tükre. Mert benne megláthatjuk magunkat. Másokat. Amire emlékszünk: az a lélek. Lélekemlék. Szem.

 

 

Dr. Michael Newton: Lelkünk útja című könyvében leírja, amikor köztes állapotban ("csak" lelkek) vagyunk, akkor a másik energiájából és a szeméről ismerjük fel azokat, akikkel itt, a Földön, testben találkoztunk. S fordítva. Most, hogy újra testben vagyunk, most is így van. Ezért érdemes és kell "az Egymás szemébe nézés". Így ismerik fel egymást a lelkek. 

 

 

A szem Tükör. Mit rejt? Mi rejtőzik benne? Talán megláthatjuk mindazt, amit kerestünk. Mély értelmet. Régi emléket. Szemeket. Mint egy óceán. Azt mondják. Olyan. Végtelen. S mögötte ott az Ember. A Világ. A szem világa. Világtalan. Aki nem lát, nincs világa? S mi van a belső Világgal? A Belső Tükörrel. Van egy harmadik szem is. Keveset használjuk. Pedig vele többet láthatunk. Nem csak nézhetünk. Nyisd ki! Te is. A harmadik szemed. S láss. Nézz befelé.

 

 

 

méda heart

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.