Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ÉLJEN AZ ÉLET!

 

"A Létezés Tiszteletet érdemel." méda

 

Sok időnek kellett eltelnie, mire ki tudtam mondani: szeretem az Életet. Annak ellenére, hogy nagyon sok nehézsége van az Embernek, Emberiségnek. Néha túl sok. De valahogyan mégis szép. Az egész.

 

 

Akik "idős" lelkek, nehezen viselik a fizikai, földi létezést. Valahogyan már minden olyan ismerős, s bevallom, néha unalmas. Sok mindent láttunk, tapasztaltunk. A hétköznapi dolgok nekünk nem okoznak túl nagy meglepetést. Mi magasabb rendben, értelemben találunk Boldogságot. Tárgyak helyett alkotás. Zaj helyett Csend. Élvezetek helyett Szolgálat. Test helyett Lélek. Ez a mi szféránk. 

 

 

 

Mindenben az értelmet keressük. A létezés gyökerét. Miérteket, milyenségeket............nekem az írás okoz örömöt. És a fotó. Film. Tanú-állapotban élünk. Megfigyelők vagyunk. Dokumentálunk. Majd közvetítünk. Tapasztalatokat gyártunk. Adunk át: mindenkinek. Életjobbítók vagyunk. Igyekszünk. Jót adni. Mindig. Minden eszközzel.

 

 

 

Tisztelni kell a Létezést. Sok csodát rejt. Mindig okoz meglepetést. Akkor is, ha sok minden ismerős. Emlékszem Rád. Azt szoktam mondani, ha nem lenne zene, én sem lennék. Az egyik legjobb dolog itt a Földön. Minden alkotásom zenére készül. A cikkek is.........s persze sok más szépség van a fizikai Életben, "anyagban", amit máshogyan, más alakban, nem tudnánk átélni. Sok lélek szeretne újra és újra leszületni. Tapasztalni. Mi sem vagyunk itt hiába. Célja van. Különben nem lennénk. Ezt az értelmet kell megtalálni. Létezésünk okát. Küldetését. Ez a legnagyobb Boldogság. Ha rájövünk, kik vagyunk. Önvaló. heart

 

 

 

Ez ad igazi szabadságot. Mert már nem mások gondolatai felől függünk. Van sajátunk is! Érdemes felkutatni Magunkban ezt a csodás Lényt. Nekem sok mindenbe került. Megérte. S most egy új utat kezdhetünk. Az út vége az út kezdete. A Létezés maga a Csoda. Van bennünk egy MAG, ősmag, amit bármire "használhatunk". A Létezés javára fordíthatjuk. Így érdemes. Élni.

 

 

méda heart 

  

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.