Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ÉLETALAKÍTÓK: 2D-BŐL 3.

 

Az egész Élet arról szól, hogy két dimenzióból hármat varázsolunk. Amit elképzelünk - gondolatban, megvalósítjuk - élőben. De melyik az élő? Mindkettő, vagy csak az, ami fizikai formában létezik? Minden megvalósul, amit elképzelünk? Mitől függ, mi válik láthatóvá? Hogy mikor érik a két dimenzió hárommá? Fontos az idő?

 

Az alkotók szívesen alakítanak. Rendeznek. Magasabb rendben is. Késztetést éreznek arra, hogy gondolataikat 3D-ben is viszontlássák. Globálisan. Jót akarnak. Egyetemes rendet. S most kezdem el érezni, EGY CSALÁD vagyunk. Életalakítók. Minden gondolat. Minden, ami itt van, elképzelés volt - korábban. El - KÉP- zelés. Láttuk már valahol. Belső szemünkkel.

 

 

 

Vajon rendet tudunk-e tenni globálisan is? Vagy "csupán" a saját Életünkben........? Mennyi energia és idő kell ahhoz, hogy megvalósuljon az Egyetemes Rend? Hogy ne csak a Szívünkben létezzen, hanem "kint", 3D-ben is? Hány élet(alakító) kell hozzá? "Rajzold le, amit szeretnél, majd lásd megvalósulni.............." Így teremts rendet.     

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.