Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: EHHEZ ÉRTEK! ÉRTED?!

2015.11.27

 

Minden Ember azonos céllal, de más-más Életfeladattal érkezik a Földre. Az út vége mindig ugyanaz, az út viszont nem. Tőlünk függ. Hogy milyen tájakat járunk be, mennyi ideig vándorolunk, kiket választunk útitársnak, vagy éppen akadályozónak. A cél mindig Isten. Az EGY-ségbe való hazatérés. Megvilágosodás. Szeretet.

 

 

Mindenki máshoz ért; mindenkinek megvan, miben nagyszerű. "A zsenialitás érdekel." Éppen ezért nem hiszem, hogy az uniformizált oktatás célravezető. Nem az. Annyi Világ, ahány Ember. Nem kell mindenhez érteni.  Csak ahhoz, amik "MI" vagyunk. Ami "ÉN" vagyok. Amiért idejöttem. Ezt a tudást viszont magunkban kell felnevelni. Előbányászni, megismerni. Az Önvalót. A VALÓDI ÉNT! Mindenkinek van. Önmagunk megismerése a legcsodálatosabb felfedezés. Öröm. "Nem a tested vagy." Nem is a hivatalos feladataid. Nem a hétköznapok. Sokkal érdekesebb, színesebb EGY-ÉN. smiley

 

 

 

meda-en-dolgom.jpg

 

 

 

Tegnap meséltem a Jóbarátomnak (maratoni zenehallgatás közben), hogy tanultam zongorázni. Azaz csak szerettem volna. Abbahagytam. Azért (is), mert a tanárnőm állandóan énekeltetett (szolmizáltunk). Soha nem ültünk a zongorához, pedig én azért mentem oda. A Jóbarátom megjegyezte, "biztosan azt akarta, hogy énekes legyen belőled!" De én nem akarok énekes lenni, mert nem értek hozzá - mondtam. smiley  Nem érzem a késztetést, még akkor sem, ha esetleg más úgy véli, hogy menne..... ezért mondom, nem kell olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek nem "mi" vagyunk. Ami nem a valódi ÉNEM, az az Én, amit itt és most megtestesítek. Ne erőszakoljuk már meg Önmagunkat! Abban sem hiszek, hogy mindenkinek ugyanaz a kötelező olvasmány, vagy tantárgy hasznos. Egyáltalán nem. Főleg azok, amelyeket szegény gyerekekre erőltetnek. Nem is értem.

 

 

meda-zseni-emlekszik.jpg

 

 

 

Mindenki azért van itt, mert valamiben ZSENIÁLIS. A TEHETSÉG azonban NEM ÖNCÉLÚ. Mindenkiért van. Azért, hogy szolgáljunk. Hogy JÓT adjunk másoknak. ALÁZATOSSÁG: "Én egy álarc nélküli színész vagyok. Felismerem az igazságot, hogy az ajándékok és a tehetség nem az enyém. Én azokat a Világ hasznáért kaptam. Mesterként többé nincs szükségem arra, hogy igazoljam Önmagam." (ismeretlen szerző)........Érthető. Nem azért kaptuk a tehetséget, hogy kisajátítsuk. Át kell adnunk. Magunkat. Mindenkinek. 

 

 

 

 

meda-csomagolod-adj.jpg

 

 

 

Ha már az egyediségnél tartunk.......ritkán mondom valamire, hogy jó. Hogy leesik az állam. :)  Tegnap azonban felfedeztem valakit, aki PROFI. Zseni. Egyedi. Akit még a mai napig sem tudtam "feldolgozni"..... smiley Mivel minden írásom és fotóm zenére születik, most is megosztom........ érdemes felvállalnia az Embernek Önmagát. Nagy dolgok születhetnek! Általunk.  

 

 

meda-legnagyobb-boldogsag.jpg