Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: EGYETLEN VÁLASZ

 

Minden kérdésre, gondra, bajra, konfliktusra, megoldandó feladatra egyetlen válasz létezik: a SZERETET. A Szeretet, mi mindent megold. Felemel. Ez az egyetlen létező, ami mindent Összetart. A Szeretet nyelvére minden átírható. Nincs más út.

 

 

Csak ez az egy létezik. S nem is kell mást keresni. Mert előttünk, Bennünk van. A megoldás. Mondhatnánk úgy is, kéznél. De inkább fogalmazzunk így: SZÍVNÉL. Hiszen mindannyian AJÁNDÉKBA kaptuk a Szeretetadás képességét. Használjuk! Mindannyian rendelkezünk eme kiváltsággal. S ha jobban belegondolunk, nem is olyan nehéz ez az út. Nem nehéz Szeretetet adni. Hiszen "semmi sem kell hozzá". Eredendőn Bennünk van. Mindenkiben ott van. Nem kell érte elutazni a Világ másik végére, nem kell érte órákat "izzadni", nem kell miatta gyárakban dolgozni. Ingyen van. A legcsodálatosabb, legtisztább Energia, ami létezik. Mindenre VÁLASZ. Mindenre JÓ válasz. 

 

 

 

A bűn, a negatív energia, a kosz, a káosz, a félelem, az agresszió csak addig tartható fent, amíg energiát teszünk bele. Amíg figyelmet szentelünk neki(k). Amint SZERETETTEL közelítünk feléjük, megszűnnek. smiley Miért? Mert a SZERETET magasabb frekvencián rezeg, ezért kioltja az alacsonyabbat. Ennyi az egész. Nem bonyolult. Nem bonyolult SZERETNI! smiley Csak nem az egónkra kell hallgatnunk, hanem az ISTENI ÖNVALÓNKRA. Mert benne él az igaz Tudás, az igazi Én, a valódiság, a velünk született Tisztaság, Jóság. Az Önvaló tudja, mi a jó, mi a helyes. smiley

 

 

 

 

A SZERETET fogalmát nem kell magyarázni. Hiszen mi magunk vagyunk a SZERETET. S minden, ami körülvesz. Észrevesszük. Tudjuk, mi a SZERETET. Zsigerileg. Belénk van táplálva. Útravaló. Isten adománya. heartEzért jó válasz. EGYETEMES. 

 

 

 

médaheart

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.