Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: EGYETEMES SZERETET-INTELLIGENCIA

 

A Szeretet intelligencia. Az intelligencia Szeretet. Ahhoz, hogy Isten ilyen rendezett, egységes, mindennel összefüggő Világot tudjon létrehozni: intelligencia kellet. Isten intelligenciája a Világ, s benne az Ember. Így mutatja meg, mire képes. Megmutatja, Szeretettel minden létrehozható, megváltható. Szervezett szervezet. 

 

A Szeretethez intelligencia kell. Odafigyelés. Törődés. A Szeretet: Teremtés. Minden Szeretetből jön létre. Ami építő. Ami jó. A SZERETETMAG. Amit elültetünk. Amiből ÉLET nő. Isten szétszórta a magokat. Világ sarjadt. Nekünk kell öntözni, ápolni. Továbbadni. Ő már megteremtette az Édent. Mi nem vigyáztunk rá eléggé. De még van remény. Még minden lehet. Új Virág nőhet.

 

 

Az intelligencia: figyelem. Ha Szeretünk valakit, figyelünk rá. Ha valami vonzz, érdeklődünk. Ott vagyunk. Teljes valónkkal. Isten Szeret bennünket. Ezért alkotott Tökéletest. Amihez intelligencia kellett......figyelt ránk. Mindenre. Semmit sem tévesztett szem elől. Mindenre ügyelt. Tudta. Ő tudta. Hogy mi kell nekünk. Hogy mi a JÓ. Szeretetből tette, amit tett. S most is. Ő mindig VAN. Örök.

 

 

Legyünk mi is ilyenek. Egymásnak.

 

A Szeretet, mi mindent összetart.  

 

 

méda rb. heart

 

     

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.