Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: EGY ÚJ OLDAL

 

Mivel egy év alatt sikerült megtöltenem ezt az oldalt, újat hoztam létre. A neve: méda. Pont, mint az enyém. Eltelt hat év. Inkább hét. 2009-ben indítottam útnak a Damai (békés) Magazint. Hittel és reménnyel. Hogy JÓT adjak. Igazat. Szépet. Mindenkinek. Örülök, hogy ennyien kedvelitek. Értetek van. Amit még nem árultam el......ez az oldal nem "pénzért" működik. Nem kapok érte anyagi javakat. Szeretetet annál többet. Az én vagyonom ez.........és a Béke. A nyugalom. 

 

Sok új Barátom lett, akik (ha virtuálisan is), de sokat segítenek. Támogatnak. Köszönöm Nekik, Nektek! Ami szomorú és furcsa, hogy azok, akik ismernek (azaz nem ismernek) nem érdeklődnek. Sebaj! Biztosan oka van. Nekik is küldöm: heart  

 

Szóval. Létrejött egy új honlap. Ide írok. http://www.meda.eoldal.hu/  Itt fotókat, videókat, ajánlókat is találhattok. S persze zenéket! Mert minden cikket zenére írok....... smiley Készítettem egy 400-500 tananyagból álló gyűjteményt, a címe: Nyitott Önvaló. Ezeket a videókat egy év alatt tanulmányoztam át. S közben írtam, ugyanennyit. Barátom, az írás! 

 

Eltelt. Jó volt. S nehéz. 2007-ben azt jósolta nekem valaki, hogy lesz egy keret, amit a saját gondolataimmal kell megtöltenem. Sikerült! Ideértem. 2016 van.......Istenem, de rég volt. S mennyi minden történt azóta. Apropó. Jelenleg - az írások születése közben  - Szent György-vonal mentén éltem, élek. Szerintem oka van. Szóval itt vagyunk. Megjöttünk. Tudom, az út vége az út kezdete. Talán most indul el minden. Talán új és szebb jövő vár Mindenkire. Hiszem. Ezért teszem. 

 

Damai (békés) Méda (közvetítő) heart

 

 

mail damaimagazin@gmail.com 

 

 

Damai a Facebook-on: 

https://www.facebook.com/DAMAI-Magazin-267245086788468/

 

ELŐADÁSOK: 

https://www.youtube.com/channel/UCiyv9p2F7pd1qpBQwLV9kIA/videos

 

 

Méda: Éden 

https://www.facebook.com/groups/718713001500015/ 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.