Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: EGY PÁR VAN!

 

Mindenkinek "csak" EGY párja van. Azaz EGY. Akivel ősidők óta összetartozik. Nem tudunk elszakadni egymástól. Mert minden mozdulatunkban, mosolyunkban, öltözködésünkben, lélegzetvételünkben, könnyünkben, szavainkban, pillantásunkban, munkáinkban: OTT van. Bennünk. Hosszú utat tettünk meg, hogy elérkezzünk, idáig. Sok idő telt el. De megéri. Megéri a várakozást. Megéri a sok csalódást. Mert a végén OTT leszünk. Ahol kell. Mellette.   

 

Másik feled, igazi másik ÉNED: EGY van. Ismerős. Az érzés. Honvágy. Igen, honvágyat érzel iránta. Amikor gyerek voltam mindig kerestem valakit. Otthon. A Családban. Az ünnepi asztalnál. A karácsonyfa mellett. Az iskolapadban. Hazafelé menet. Írásaimban. Filmjeimben. Rajzaimban. Mindig éreztem, hogy van valahol valaki, aki ugyanolyan, mint Én. Ő. Férfi. "Ma találtam meg." Magamban. Állandó keresésben voltam. Zaklatottan. Mindig kutatva. Ki lehet Ő? Hol van? Miért nincs itt? Fantasztikus, hogy milyen pontossággal érezzük a másik lényét. Lelkét. Másik? Nem is másik. Hiszen Ő - Én vagyok. Nincs másik.

 

 

Olyan ez, mint a páros kártyajáték. Minden lapnak csak egy másik fele van. Ami pontosan passzol. Mellé. A többi nem illik oda. Nem is működik. Nem játék.

 

 

 

Emlékezetből illesztjük össze őket. Emlékszünk. A lélek nem csal. Nem felejt. LÁT! Érez. Tud. Rögtön TUDJA! Ne hallgassatok másra! Ne hallgassatok azokra, akik le akarnak beszélni róla. Soha. Mert ezt az érzést, csak Ti érthetitek. Ti! Mi! :) Kiknek megadatott. A Csoda! Hogy megismerhetjük! AZ IGAZIT. Akiből csak egy van. Egyetlenegy.     

 

 

 

méda heart rb. smiley

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.