Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Méda: EGÉSZ-ség, vagy el-AKAD-ás? Te melyiket választod?

Méda: Energia 
 

EGÉSZ-ség, vagy elAKADás? Te melyiket választod? 

 

 

Az létezik, az VAN: amibe az Ember ENERGIÁT tesz. Ha nem fektet bele energiát, a dolog eltűnik. Így, ha valamit nem szeretnénk: ne tegyünk bele energiát. Ilyenek például a betegségek.

 

 

Sokan magukat azonosítják vele. Azt mondják: "nekem ilyen és ilyen betegségEM van". Máris magukénak érzik, birtokolják, nem engedik, dédelgetik. Azaz: EGYENLŐVÉ teszik magukat vele. Kicsit olyan, mintha szeretnék is. Hiszen úton-útfélen elmondják: nekem ilyen betegségEM van, nekem olyan betegségEM van....de, ha azt mondanák: ez NEM ÉN VAGYOK, ez NEM EGYENLŐ VELEM, ebbe ÉN NEM TESZEK ENERGIÁT, EZZEL ÉN NEM ÉRTEK EGYET ÉS NEM TÁPLÁLOM tovább, mert nekem ez nem JÓ, sőt, megbeszélnék a betegséggel - elakadással ugyanezt, akkor minden RENDben volna. 

 

 

Mert ugye nekem és a fájdalomnak sem jó ez az állapot, mert mindenki a REND és az EGÉSZ felé igyekszik: a JÓ és POZITÍV felé. A fájdalom és a betegség megérti ezt, s nem fog tovább gyötörni.  Csak addig, amíg az nekem "jó", azaz hasznos, amíg valamire figyelmeztet, amit már régen észre kellene vennem, meg kell tanulnom! Csak addig van velem, míg ezt el nem fogadom, s el nem engedem: SZERETETTEL! :) 

 

 

Tehát: amivel azonosítom magam: az vagyok, amivel nem: nem vagyok.

 

A függőségekkel is ugyanez a helyzet. Azért függök, mert függni akarok. Ha nem akarok, nem függök. Azaz: nem irányítom arra a figyelmemet: nem helyezek bele ENERGIÁT. Mi vagyok? ÉP VAGYOK, EGÉSZ VAGYOK. EGÉSZ(SÉGES). Erre kell összpontosítani, ezt kell SZERETNI ÖN - MAG -UNKBAN!!

 

 

méda, 2014
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.