Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: DRÁGA BIO

 

Egyik nap ajánlottak nekem egy nagyon "bio", mindentől mentes lekvárt. Nincs benne sem cukor, sem tartósítószer, semmilyen adalék, csak a puszta gyümölcs (szilva). Az ára viszont kicsit megdöbbentett. Körülbelül 3-szorosa a többinek. Elgondolkodtam. Hogyan lehet az, hogy ami természetes, ami a természetben amúgy is megtalálható, vagyis alap: ennyire drága? Hiszen nincs benne más, mint szilva. S ha jobban belegondolunk, akkor a "bio" termékek ilyenek. Tulajdonképpen azért kell többet fizetnünk értük, hogy "ne mérgezzenek" a sok adalékkal, ilyen-olyan E-számokkal. Az egészség drága? Igen. Az. De nem pénzzel mérhető.  

 

 

A bio Életet jelent. Életfolyamatot. Tehát: természetes(t), a természetet. Azt, amit Isten teremtett. Amit Ő hozott létre. Ha valakinek bármivel is tartozunk, az Ő. De Ő semmiért sem kér pénzt. Főleg nem vagyonokat egy üveg szilváért. :) Amivel mindent megköszönhetünk, az a Hála. Ha hálásak vagyunk. S alázatosak. S nem használjuk ki egymást. A bioenergia pedig mindenki rendelkezésére áll. Hiszen abból vagyunk. Minden Ember bio és energia, energetikai "rendszer"Ezt az energiát felhasználhatjuk Egymás (és Önmagunk) segítésére, szeretetére, gyógyítására. Sokféle technika létezik. Ha a figyelmünket, szeretetünket irányítjuk valamire, vagy valakire: energiát küldünk számára. Egymás energiaterében létezünk. A távolság csak látszat. Össze vagyunk kötve. Mindenki hat mindenkire. Az energiának - mondják - vannak különböző minőségei. Van konstruktív: építő, s van destruktív: romboló erő. Nem mindegy, mit adunk át magunkból.  Én javasolnám az elsőt! smiley Már csak azért is, mert ettől lesz Szép a Világ. S remélem, hogy mindenki ezt szeretné! heart

 

 

Mindennek van energiatere, mert minden energia. Erre mondják: kisugárzás. Miért van az, hogy vannak olyan tárgyak, helyek, Emberek, amikre-akikre azt mondjuk: jó a kisugárzása. Vagy fordítva. Érző lények vagyunk. Egymás energiájából (lélekből) ismerjük meg egymást, s emlékszünk karmikus szerződésünkre. Tehát, megérezzük. Nem kell hozzá különösen nagy tudomány. Tudjuk, mi a számunkra jó és egészséges. A szervezett szervezet figyelmeztet bennünket. Ha elkalandoznánk. 

 

 

 

A legcsodálatosabb és legdrágább BIOENERGIA a SZERETET. A legmagasabb szintű, legtisztább energiaforrás. Erő. Amellyel minden megváltható. Helyrehozható. Mivel magasabb rezgésszintű, mint a negatív, alantas dolgok, ezért vele minden felülírható. Tegyél bármibe SZERETETET, s JÓVÁ érik. Mint egy keserű étel. Ha édessel kevered.......... :) Nem a szintén alacsony és lehúzó struktúrákkal lehet helyrehozni a "rossz" dolgokat. Hanem a JÓVAL. Drága BIO! :) Az Élet a Vagyon. A létezés. Maga.

 

 

méda heart

       

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.