Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: CSEND! ÉLET

 

Az Élet Csendből jön létre. Nem a zajból. Csendben kell lenni. Évekig. Ki képes erre? Ki tud évtizedekig Csendben létezni? A Csendnek hangja van. Mély értelme. Hallani benne a Szót. Teremtőt. Pszt! Hallgasd! Ne mozdulj! Figyelj............

 

 

Ha kiüresedünk, s nem "civilizációs betegként" élünk, meghallhatjuk Önvalónk legszebb szavát. Leggazdagabb érték. Életmentő. Ezt teszem közzé. Ahhoz, hogy meghalljuk, sok mindenről kell lemondani. Talán mindenről. A tárgyak, üres kapcsolatok, a káosz elvonja figyelmünket. A LÉNYEGRŐL. Összpontosítás. Rend. Fegyelem.  Önvaló = Szabadság = Igaz Élet. 

 

 

Nem a testünk vagyunk. Nem a külső. Belső Értékünk kifogyhatatlan. Örök. Magunkkal vihetjük. Ha jelmezt váltunk. Építkezhetünk rá. Fejlődhetünk. Általa. Szebb Életet élhetünk. Csend! Élet. Ne rohanj. Ne kapkodj. Nincs értelme. Értő eleme. Úgyis eléred.   

 

Csend. A Szó. Csend. Az értelem. Csend a jó. Állapot. Enged. Felkészülni. A nagy művek is így születnek. Ihlet. Önvaló küldi. Ajándék. Fogadd el. Add át. Mindenkinek.

 

 

Ha nem lennénk Csendben, nem lenne Élet. Igazi. Nem születne meg. Az ÉN. EGY-ÉN. Jó Vele ismerkedni.

 

 

 

méda heart rb.

meda-csend-beszel.jpg 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.