Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: AZ EMBER KIVÁLTSÁGA

 

 

Az Emberi létforma a legkiváltságosabb állapot, minden nehézség ellenére. Olyan fejlődési utat járhatunk be, amelyet máshogyan, más bőrben, nem tudnánk. Nem lennénk rá képesek.

 

Az Embereknek nagyszerű lehetőségeik vannak a tanulásra, az önmegismerésre, a Szeretetadásra, teremtésre. Mindezeket ajándékba kaptuk: Istentől.

 

Az Emberek fejlődőképesek. Minden nap új lehetőség. Csodás dolgokat nevelhetünk fel Önmagunkban. Ajándékba kaptuk az újjászületés lehetőségét is. Ez szintén csodálatos folyamat. Igen, nem megy egyik napról a másikra. De maga az út a CSODA! Nehéz, mégis szép. Göröngyös, de jó!

 

A szeretetadás, mint pozitív energia áramoltatása szintén fontos feladata az Emberiségnek. Sokat gondolkodom azon, hogy az állatok vajon miért tudnak önzetlenül szeretni, s mi Emberek miért nem? :) Ugye, érdekes.......talán, az egóval van összefüggésben. Lehet, hogy az állatoknak egyáltalán nem működik (túl) az egójuk, s így képesek tisztán, őszintén adni..... (?)

 

Nekünk Embereknek kell megmutatnunk, mire vagyunk képesek. Fel kell nevelnünk Ön(mag)unkban a pozitív energia egyenletes adását, az adakozást. A lehetőség adott.  A lehetőséget megkaptuk. Az egész Élet maga egy (több) lehetőség

 

Jól kell bánnunk vele. Az ajándékkal. Önmagunkkal. Másokkal. Sok szép dolgot teremthetünk. Isten nem hiába ruházott fel minket ezekkel a képességekkel. Szándéka van vele. Velünk. Hogy szeressük Egymást. Hogy termeljünk. Pozitív energiát. Magas rezonanciát. Legyen így. Úgy legyen. :)      

 

 

méda

Damai Magazin, 2015

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.